Menu
Publicitat.-

Cinquena sessió del Cicle d’Economia i Territori

  • Escrit per LVDLV

5a sessió Cicle economia Roda Pérez LlàcerFORMACIÓ.- Durant la jornada, Alejandro Roda va contar als assistents el naixement de Fira València i va explicar els exemples de Forinvest i Gastrónoma, dos certàmens valencians d’èxit.

Ahir va tindre lloc la cinquena sessió del III Cicle d’Economia i Territori, a la qual van assistir membres d’associacions i empresaris de Tavernes. L’acte va estar presidit pel director de fires de Fira València, Alejandro Roda, i també hi van acudir el coordinador del Cicle, Pau Pérez, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer.

Alejandro Roda va explicar als assistents que Fira València va nàixer fa quasi 100 anys gràcies a l’impuls de molts empresaris que es van unir per a mostrar els seus productes. Amb esta iniciativa es va fomentar l’associacionisme i es va permetre millorar la competitivitat de les empreses.

Per al director de fires de Fira València hi ha quatre pilars fonamentals per a organitzar un certamen. Per una banda, l’oferta; en segon lloc, tindre el suport dels mitjans de comunicació, ja que amb Internet i les xarxes socials la informació aplega més lluny i més ràpid; en tercer lloc, ha d’haver-hi una demanda, tindre en compte els clients, els visitants de la fira, les associacions i, finalment, la formació i la informació.

Durant la jornada es van exposar dos casos de fires d’èxit: un fou el de Forinvest. El millor espai de networking financer empresarial del país i l’altre va ser el de Gatrónoma. El gran esdeveniment de la gastronomia. Amb estos exemples Roda va explicar com unes fires menudes poden anar fent-se grans i acabar sent un referent. “L’èxit és de tots, dels sectors, dels empresaris, dels mitjans de comunicació i de la societat en general: tots contribuïm a l’èxit”.

Deixa els teus comentaris

0
  • No s'han trobar comentaris

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.