Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes modifica locals amb col·legis electorals per al dia 26 de juny

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESPOLÍTICA.- Les meses electorals que es trobaven fins ara en el Mercat Municipal, l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud i el local de la Creu Roja i la Policia Local, a la platja de Tavernes, es reubicaran en altres col·legis amb infraestructures millor adaptades.

L’Ajuntament de Tavernes, a fi que els locals que acullen col·legis electorals disposen de condicions idònies d’accessibilitat i espai perquè els electors puguen votar de manera més còmoda, ha traslladat determinades meses electorals a infraestructures òptimes i millor dotades.

Per esta raó, els electors que fins ara votaven en:

- Mercat municipal: ara hauran d’anar a la Casa de la Cultura, per la porta d’accés lateral, avinguda de la Valldigna, 11.

- Creu Roja i Policia Local de la platja de Tavernes: ara ho faran en l’escoleta de la platja, carrer d’Algemesí, 15.

- Escola Infantil Víctor Calatayud: ara hauran d’anar a la nova escola infantil, carrer Mare de Déu dels Desemparats, 15.

Deixa els teus comentaris

0
  • No s'han trobar comentaris

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.