Menu
Publicitat.-

Els partits polítics de Tavernes acorden fer una campanya respectuosa amb el medi ambient i no apegar cartells fora dels llocs habilitats

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESPOLÍTICA.- Els representants de les candidatures que es presenten a les eleccions generals del 26J es reuniren i arribaren a este acord per majoria.

Els representants de Compromís-Podem-EUPV:A la valenciana, PP i PSOE van acordar no col·locar cap tipus de propaganda, pamflet, adhesiu, banderola o similar fora dels llocs posats a disposició per la junta electoral de zona i dels acordats de manera consensuada. Així doncs, ja no s’apegaran cartells en les parets dels camins rurals ni en altres llocs del terme municipal.

El principal motiu és que els partits polítics han de ser els primers a acatar les normes i servir de model de conducta responsable per als ciutadans. Cal mantindre neta la ciutat i respectar el medi ambient.

Deixa els teus comentaris

0
  • No s'han trobar comentaris

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.