Menu
Publicitat.-

La paella solidària reuneix als representats i directius de 30 entitats de Tavernes

  • Escrit per Raül Gil

Directius i presidents dels Clubs, Associacions, partits politics i demés entitats de la ValldignaSOLIDARITAT.- Els directius i representats de 30 entitats de Tavernes participaren, el passat dissabte 22 de desembre, en la celebració de la paella solidària emmarcada dins del projecte d'aconseguir 300 caixes d'aliments per a les famílies de la Valldigna que més ho necessiten. Un projecte on cal sobre tot remarcar la implicació dels partits polítics, entitats, associacions i clubs vallers tots en pla d'igualtat, sense ser un més que cap altre, sense cap afany de protagonisme ni considerar-se imprescindible i on cadascú ha aportat el millor de si mateix dins de les seus possibilitats per fer possible l'objectiu: que no passe gana cap família de la Valldigna aquests festes.

Cal destacar que aquesta era la primera vegada que un acte així es feia a Tavernes, un veritable dinar de germanor per una causa justa i digna, desenvolupat en un ambient cordial i on es demostrava que la unió, conviure i treballar plegat per un objectiu és possible a Tavernes. El tiquet de la paella valia 5 euros i per fer-la possible han col·laborat la Cadena Hipercongel, del Carrer Major; Fruites i Verdures l'Allero, al Mercat Municipal; Polleria Carol, al Mercat Municipal; La Pastisseria Germán, al Mercat Municipal; un carnisser anònim; Disvall i la Societat Musical que va pagar els cafés i facilitar el lloc.

A destacar la confecció realitzada per Enrique Fons, que va assumir la responsabilitat de fer una paella "superespecial" (molt bona Enrique, segons tots els assistents. Tots van quedar contents) i al qual cal agrair el treball i dedicació per fer-la possible.

ENTITATS PARTICIPANTS EN LA PAELLA:

Ajuntament de Tavernes, Creu Roja, Càritas Interparroquial, Societat Instructiva Unió Musical, Associació Veïns, Associació Comerciants, Associació Contra el Càncer, Ames de Casa, Adisva, Partit Popular, Compromís-Bloc, PSOE, Esquerra Unida, Esquerra Republicana, Agival, Club d'Atletisme, Rugby Club, UD Tavernes, Centre Excursionista Tavernes, Grup Muntanya Valldigna, Club de Tenis, Club de Bàsquet, Falla Passeig, Falla la Dula, Falla Cambro, Falla la Via, Falla Prado, Falla Portal, Junta Local Fallera i Banda de Tambors i Cornetes el Fènix.

Com a resum de la situació de la campanya, informar-vos que a hores d'ara hi ha arreplegat en metàl·lic al voltant de 3000 euros i més de 4000 quilos de menjar fins el moment, als quals caldrà sumar allò que els vallers aporten a la cursa Sant Silvestre organitzada pel Club d'Atletisme (dia 28), el campionat organitzat pel Club de Bàsquet (dia 29), el triangular organitzat per l'Atlètic la Vall (dia 30) i la Sant Silvestre del Club de Tennis (dia 31).

Recordar que fins el moment han col·laborat en el projecte de les 300 caixes solidàries; els joves de Noves Generacions del Partit Popular i Compromís-Bloc (fotos ací), els més de 70 artistes de la Valldigna que organitzaren la MACROIL·LUSIÓ (fotos ací), la Banda de Tambors i Cornetes el Fènix (fotos ací), el Rugby Club Tavernes (fotos ací), el Club de Tennis Valldigna (fotos ací), Club Karate Do, Gilma Gimnàs, Falla Passeig, Escola d'Adults Bolomor i l'Associació de Comerciants de Tavernes.

MOLTES GRÀCIES A TOTS. BON NADAL!!!

+INFO:
Podeu veure l'àlbum de fotos del dinar en la nostra pàgina del Facebook, fent clic ací

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.