Menu
Publicitat.-

El Pare Nadal entrega els joguets de la Campanya Local dels Joves Socialistes “A un joguet, un somriure”

  • Escrit per Raül Gil

campanyajoguinesSOCIETAT.- La vesprada del dilluns 24 de nit bona, abans de passar tota la nit repartint joguines, el Pare Noel ha visitat la seu de la Creu Roja a Tavernes de la Valldigna, per a repartir les joguines captades en la campanya local organitzada per l'Agrupació Local de Joves Socialistes a la nostra ciutat, amb el lema "A un joguet, un somriure".

Així mateix, al llarg de la vesprada els centenars de joguets que amuntonaven anaren repartint-se pels més de 150 xiquets de la localitat, que esperaven amb gran il·lusió el regal que el Pare Nadal els havia preparat.

Aquesta campanya de recollida local, ha estat en funcionament al llarg dels mesos de novembre i desembre. Dos mesos de captació, on s'han organitzat punts de recollida com la Casa del Poble del carrer Metge Paco Valiente 95, el Bar 9, un punt al mercat, o la cercavila pels carrers de Tavernes, on els veïns i veïnes eixien al carrer per a realitzar les seues donacions. En paraules del Secretari General dels JSPV "aquests dos mesos han sigut per a nosaltres de gran esforç i treball, però al vore les cares dels xiquets i la seua il·lusió arreplegant els seus joguets, per a mi es una més que merescuda recompensa".

Des d'aquesta agrupació agraïxen el gran recolzament de la ciutadania, qui amb les seues aportacions desinteressades i una gran capacitat de solidaritat els han ajudat en el seu objectiu, que no hi haja cap xiquet sense regals aquestes festes. També volen reconéixer a la Creu Roja local la seua gran tasca social, la qual sense aquesta organització molta gent ho passaria pitjor. En paraules de Pilar Altur, Secretaria d'Organització dels Joves Socialistes al finalitzar l'entrega "el vore eixir d'aquestes instal·lacions als xiquets i xiquetes amb un somriure de pam a pam es un bon punt i final per a la campanya que hem realitzat, i ens anima per a seguir treballant pels vallers i valleres"

• Enviada per Joves Socialistes del País Valencià a Tavernes de la Valldigna

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.