Menu
Publicitat.-

Miguel Mestre Toledo va rebre un dels premis Bancaixa-UPV pel seu treball de final de carrera

  • Escrit per Raül Gil

Miguel MestreSOCIETAT.- El treball de final de carrera de Miguel Mestre titulat "Mantenimiento de los edificios públicos en Tavernes de la Valldigna" va rebre un dels premis Bancaixa-UPV de treballs de final de carrera en la seua quinzena edició.

Miguel Mestre va realitzar les seues pràctiques formatives de la ETS de Ingeniería d'Edificació a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, en el Departament d'Activitats Tècniques, on va demostrar des del primer moment la seua qualitat i potencial.

El treball premiat va obtenir una nota excel·lent, que a més ve a demostrar la validesa d'este tipus de pràctiques formatives a l'Ajuntament, a la vegada que deixa patent el fruit que dels convenis de pràctiques amb la Universitat obté el propi Ajuntament.

El treball de Mestre serveix de guia i embrió per a la implantació de les tècniques actualitzades que existeixen hui en dia. El tutor responsable de l'Ajuntament, l'arquitecte Andrés Moscardó, va derivar la quantia que li corresponia com a tutor al propi alumne, ja que les bases del concurs impedien destinar la quantia econòmica a seguir fomentant eixe tipus de col·laboració administració / universitat.

La ETS de Ingenieria d'Edificació ha felicitat al tècnic municipal per la seua feina de tutela en el projecte final de carrera del valler Miguel Mestre.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.