Menu
Publicitat.-

L’autobús Tavernes-Platja amplia l’horari amb ocasió del Festivern 2012

  • Escrit per Raül Gil

Zona acampada Festivern 2011SOCIETAT.- L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna reforça el servei d'autobús des del nucli urbà a l'estació de trens i a la platja els dies 31 de desembre i 1 de gener per facilitar les arribades i les eixides dels assistents al Festivern.

La celebració del Festivern a Tavernes de la Valldigna per segon any consecutiu ha impulsat el consistori a ampliar l'horari del servei d'autobús Tavernes-estació-platja durant els dies 31 de desembre i 1 de gener.

Així, el dia 31 de desembre hi haurà servei d'autobús des de Tavernes a les 19:30 i 20:30h, i des de la platja a les 20 i les 21 hores. El dia 1 de gener, l'horari de les eixides de Tavernes serà a les 5:30, 6:30, 7:30, 14:30, 15:30 i 16:30 hores. Les eixides des de la platja serà a les 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16 i 17 hores. Cal destacar que aquest servei especial serà gratuit pels usuaris.

El regidor de Joventut, Josep Llàcer, ha destacat que "des de la Regidoria de Joventut volem facilitar el transport als joves que venen a gaudir del Festivern i de totes les activitats a celebrar el Cap d'Any a la nostra ciutat i hem ampliat el servei del transport públic Tavernes–estació–platja. Desitjaríem que, en la mesura d'allò possible, els veïns i visitants no feren ús dels vehicles particulars. L'accés en tren és la millor opció i la més segura pels joves que ens van a visitar estos dies".

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.