Menu
Publicitat.-

L'Ajuntament de Tavernes i el Fons Valencià per la Solidaritat col·laboren en un projecte a l’Equador

  • Escrit per LVDLV

Moment de la firma del conveni de col·laboracióSOLIDARITAT.- Tavernes a través del Fons Valencià per la Solidaritat col·labora en el disseny arquitectònic i construcció d’un Centre de Rehabilitació Hidrotermal en la zona de lntag (Municipio de Cotacachi- Equador).

L’arquitecte municipal, Juan Tormo, aprofitarà les vacances d’estiu per col·laborar com a voluntari en un projecte que busca optimitizar i potenciar el complex "Termas de Nangulví" que compta amb 5 piscines d’aigües termals i serveis d’alojatment i restaurant.

L’objectiu és optimizar el complex per a implementar una nova faceta turística que ajude al desenvolupament local mitjançant la creació d’un centre de rehabilitació i guariment aprofitant les característiques medicinals de les aigües termals i medicinals.

La colaboració de l’arquitecte municipal, Juan Tormo, s’emmarca dins del programa “Experts Municipals Voluntaris” del Fons Valencià per la Solidaritat al qual pertany Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.