Menu
Publicitat.-

Cinquena sessió del III Cicle d’Economia i Territori el dia 28 d’abril

  • Escrit per LVDLV

Cartell 5a sessio cicle economiaFORMACIÓ.- La jornada que estava prevista per a demà 19 d’abril, ha sigut ajornada i es celebrarà el dijous 28 d’abril. Es centrarà en Com organitzar fires d’èxit i està programada a les 20 hores al saló de plens de l’Ajuntament.

El III Cicle d’Economia i Territori continua amb la cinquena sessió sota el títol Com organitzar fires d’èxit. Els casos de Forinvest i Gastrónoma, a càrrec del director de fires de Fira València, Alejandro Roda.

L’acte, que estava programat per a demà 19 d’abril, per problemes d’agenda ha sigut ajornat per al dijous 28 d’abril, a les 20 hores, al saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes. A més, la sessió també serà emesa en streaming, així totes les persones interessades podran seguir la jornada a través d’internet entrant en la pàgina web de l’Ajuntament o a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/channel/UCHduHOzZaSwbLginLa_fm2A/live

“Convidem a esta jornada a les associacions i entitats que organitzen activitats al llarg de l’any per tal que coneguen una metodologia i un sistema d’organització de fires i esdeveniments amb un èxit demostrat”, ha indicat el regidor de Foment Local i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.