Menu
Publicitat.-

Tavernes instal·larà la pista de patinatge el dia 9 de desembre per a les festes de Nadal

  • Escrit per LVDLV

CartellSOCIETAT.- La pista de gel sintètic, que es posarà al passeig del País valencià, estarà oberta durant totes les festes nadalenques, fins al dia 8 de gener.

L’Associació de Comerciants de Tavernes i l’Associació de Venedors del Mercat Municipal, en col·laboració amb l’Ajuntament, instal·laran per primera vegada en Tavernes una pista de gel sintètica.

Esta nova atracció per a les festes de Nadal i Reis estarà oberta fins al dia 8 de gener i serà un reclam per potenciar i dinamitzar el comerç local en les festes nadalenques.

La pista de patinatge, de 120 metres quadrats, comptarà amb un servei per a guardar roba, així com per al lloguer dels patins i dos monitoris que estaran durant tot el temps que hi haja activitat. En total, costa 18.000 euros, dels quals 1.000 els aporta l’Ajuntament de Tavernes.

La venda de tiquets, que són a 3 euros, es farà en les tendes adherides a l’Associació de Comerciants i la de Venedors. Però, tots aquells que compren en els comerços adherits podran aconseguir tiquets gratuïts. A més d’esta iniciativa tant per a majors com per als xiquets, també hi haurà castells inflables per als menuts.

La pista estarà oberta en horari de matí i vesprada, excepte els dies 24 i 31 de desembre i el 5 de gener que serà d’11 a 13 hores.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.