Menu
Publicitat.-

El poliesportiu municipal de Tavernes ha habilitat l’accés pel carrer Na Violant d’Hongria

  • Escrit per LVDLV

Foto portaSOCIETAT.- Este accés permetrà accedir als camps de futbet i al rocòdrom de forma directa per a fer ús d’estes instal·lacions, independentment de l’activitat esportiva que tinga lloc en el camp de futbol.

L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat l’entrada al poliesportiu municipal per a fer ús directament de les instal·lacions esportives auxiliars (rocòdrom, camps de futbets i pistes de bàsquet exteriors).

D’esta manera, s’evitarà haver de passar obligatòriament per l’entrada principal i interferir en el camp de futbol quan hi haja alguna activitat esportiva.

Esta mesura permet també separar el camp de futbol dels camps de futbet i del rocòdrom quan siga necessari a través d’una porta divisòria que s’ha instal·lat. Així s’aconsegueix que siguen dos zones independents.

Esta mesura s’ha dut a terme també per a utilitzar una de les dues zones esportives quan siga menester sense necessitat d’obrir l’altra al públic.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.