Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes s’adhereix a la campanya de vigilància i control d’alcoholèmia de la DGT

  • Escrit per LVDLV

DGTavernesSOCIETAT.- A partir de hui, i fins al dia 18 de desembre, la Policia Local de Tavernes durà a terme una campanya especial sobre control de la taxa d’alcohol en els conductors.

La Policia Local de Tavernes comença a partir de hui, dia 12 de desembre, la campanya especial de vigilància i control de la taxa d’alcohol en els conductors, que ha posat en marxa la Direcció General de Trànsit (DGT) entre els dies 12 al 18 de desembre. La campanya s’emmarca dins del calendari anual d’accions que la DGT realitza sobre seguretat viària.

L’objectiu és conscienciar els ciutadans respecte del consum d’alcohol durant la conducció i contribuir a la disminució d’accidents durant estes dates.
La regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni, ha assenyalat que “la campanya té un caràcter preventiu amb l’objectiu de conscienciar i evitar la conducció després de consumir alcohol, ja que les conseqüències poden ser molt greus, fins i tot mortals”.

En un terç dels accidents mortals l’alcohol hi és present com a factor desencadenant. La seua presència en la conducció, depenent de la taxa, multiplica entre 2 i 15 el risc de tindre un accident. L’única taxa segura és 0,0%.
Per esta raó, l’Ajuntament de Tavernes, a través de la Policia Local, s’ha adherit a esta campanya preventiva d’àmbit nacional.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.