Menu
Publicitat.-

Aplega la quinta edició d'arreplegada d'alimentes per a les 300 caixes solidaries per a les families més desfavorides de la Valldigna

  • Escrit per LVDLV

Cartell 300 CaixesSOLIDARITAT.- Ja fa cinc anys, que Creu Roja i Càritas Inter parroquial de Tavernes encetàrem aquest projecte solidari de recaptar aliments per a les 300 famílies més necessitades de la nostra població..... eren anys difícils i complicats , ja que ens trobàvem en el punt més àlgid de la crisi.

Ara pareix que la situació greu vaja amainant però, encara són prou les famílies amb moltes dificultats econòmiques i a les portes del llindar de la pobresa extrema; aquest motiu i la resposta sempre solidària dels veïns de Tavernes és el que un any més interpel·lem a la participació en aquesta campanya.

No podem permetre que veïns nostres continuen sofrint la mancança de dignitat que una societat com la nostra es fa viure, hem de conscienciar i conscienciar-nos de que sols junts i com habitants d’una mateixa família podem canviar aquest món.

Vos animem a participar en aquesta campanya, des de CREU ROJA I CÀRITAS anem a aconseguir, un anys més, omplir de productes variats aquestes caixes solidàries que distribuirem com a regal de reis a les famílies més vulnerables de Tavernes.

Si voleu participar podeu passar pels locals de la Creu Roja , a més estarem presents en diversos esdeveniments esportius organitzats durant aquestes festes de Nadal, també arreplegarem productes en establiments i supermercats: El proper divendres 23 estarem per la vesprada i poqueta nit a la carretera (a la vorera de Mercadona).

Moltes gràcies a tots i Bon Nadal !

Fet per Càritas

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.