Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes instal·la l’envelat per a la Nit de cap d’any

  • Escrit per LVDLV

Foto envelatSOCIETAT.- En la plaça Major de Tavernes hi haurà una discomòbil per a celebrar l’entrada del 2017 amb les dotze campanades.

L’Ajuntament de Tavernes ha començat hui la instal·lació de l’envelat en la plaça Major per a celebrar la Nit de cap d’any amb una discomòbil, que donarà inici al nou any.

L’any passat, per primera vegada, es va muntar un envelat per a festejar les campanades, que va tindre molt bona acollida per part dels veïns de Tavernes.

“Enguany hem llogat un envelat més gran i, així, els veïns i veïnes de Tavernes tenen l’oportunitat de començar el nou any amb una bona festa en una gran carpa per gaudir millor de la nit”, ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud. “A més, des de l’Ajuntament agraïm la implicació dels bars i restaurants de la plaça Major per fer possible esta celebració”.

D’esta manera tots aquells que vullguen acomiadar el 2016 i donar la benvinguda a l’any 2017 podran acudir a la festa que s’ha organitzat, on a més es prepararà una gran xocolatada per part d’alguns establiments de restauració.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.