Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes continua amb la campanya contra la violència de gènere en el Festivern

  • Escrit per LVDLV

No és noSOCIETAT.- La campanya de conscienciació contra la violència de gènere s’ha focalitzat al voltant del Festivern, on voluntaris estan fent tasques informatives, tant en les zones d’acampada com a establiments locals en els dies que dure el festival.

La Regidoria d’Igualtat i Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, que durà terme la campanya “No és No” durant tot l’any 2017, està fent una acció de conscienciació contra la violència de gènere durant estos dies del Festivern.

L’objectiu és lluitar per eradicar esta xacra social. Per això, s’han repartit cartells, polseres i punts de llibre en els establiments hostalers locals del centre i dels voltants de la zona d’acampada del festival. En total se’n repartiran vora 5.000.

El primer acte d’esta campanya ja va tindre lloc a principis de desembre amb un partit de bàsquet.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.