Menu
Publicitat.-

La cavalcada de Reis de Tavernes omplirà els carrers de música i fantasia

  • Escrit per LVDLV

foto reis d'orientSOCIETAT.- El preludi a la nit més màgica de l’any serà la visita dels emissaris dels Reis d’Orient en la plaça Major, on recolliran les cartes dels xiquets de Tavernes a partir de les 19 hores.

Els Reis d’Orient tornaran a visitar els xiquets de Tavernes el dijous dia 5 de gener. De matí, a les 11:30 hores ixiran des de l’escoleta de la platja i faran un recorregut per repartir la màgia i la il·lusió a totes les cases.

Ses Majestats arribaran a les 18 hores al poliesportiu municipal per a començar una cavalcada plena fantasia que omplirà els carrers de llum, música i color.

L’espectacle eixirà del carrer del Metge Paco Valiente i seguirà pel trajecte habitual, és a dir, carrer del Molí, passeig Colon, carrer Rei Jaume, plaça Prado Comarcal, carrer València, carrer La Mar, carrer Major i acabarà en la plaça Major, on els menuts podran apropar-se als Reis i demanar-los els seus desitjos.

La cavalcada que organitza la Federació de Falles Junta Local Fallera de Tavernes, compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes i la col·laboració de La Valltukà, la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes, l’Associació Amics del Cavall, la Banda del Fénix i Al-digna Bellydance.

Com a preludi, el dia 4, a les 19 hores, la plaça Major de Tavernes rebrà els emissaris, que saludaran els xiquets i recolliran les seues cartes plenes d’il·lusions.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.