Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes ofereix una beca de postgrau en informàtica

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESEDUCACIÓ.- La beca de postgrau del programa "La Dipu et beca" és una nova línia d'ajuda a joves que, una vegada han acabat els seus estudis, busquen la inserció laboral. El termini per a presentar la sol·licitud està ja obert fins el 18 de gener.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Diputació de València ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques durant sis mesos en l’Ajuntament a una persona de Tavernes que podrà viure l'experiència d'acostar-se al món laboral en el seu propi municipi.

Este programa de “La Dipu et beca” desenvolupat per la Diputació està dirigit a joves de 18 a 35 anys, que hagen finalitzat els seus estudis universitaris (Grau o llicenciatura) o de Formació Professional Superior. Així, a més de les beques per a estudiants, s'ha creat la beca de postgrau de 1.000 euros mensuals durant un màxim de 12 mesos. En aquest cas, l’especialitat de la beca és d'informàtica, per a dur a terme el projecte d'elaboració d'inventari d'actius i anàlisi de riscos per implantar la política de seguretat en l'administració electrònica.

Per a aquesta iniciativa, la Diputació i l'Ajuntament de Tavernes han destinat els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que el becari rebrà durant les pràctiques: 6.000 € per la totalitat de les pràctiques. L’Ajuntament de Tavernes aportarà el 100% del cost de la cotització de la seguretat social i la Diputació de València aportarà el 100% de la dotació mensual bruta de la beca.

En la web de l’Ajuntament de Tavernes www.tavernes.es ja es poden consultar les bases i els models de sol·licitud.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.