Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes ha programat un nou curs per a ajudar en la recerca de faena

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESCURSOS.- El curs orientarà i formarà persones amb dificultats per a trobar faena, a través de tècniques de recerca de treball i d’alfabetització digital i un taller d’autoestima.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, amb la col·laboració de Creu Roja, ha programat un curs de tècniques de recerca de faena per a col·lectius amb risc d’exclusió, que tindrà lloc en les aules de formació de l’edifici Braç Treballador i en l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud.

El curs estarà impartit per Joan Miralles, orientador sociolaboral, que formarà un total de 25 alumnes en alfabetització digital i xarxes socials, així com en els recursos existents a Tavernes. Les sessions d’orientació es faran els dies 6, 7, 8 i 13 de març de 9:30 a 13 hores.

Amb este taller, l’Ajuntament pretén dotar de ferramentes els alumnes perquè milloren les seues capacitats reals de trobar faena. Paral·lelament, la psicòloga Montse Martínez farà un curs d’autoestima per a motivar els assistents.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.