Menu
Publicitat.-

Tavernes exposa a la Conselleria el projecte del centre de dia per a majors

  • Escrit per LVDLV

Reunió amb Helena FerrandoSOCIETAT.- L’Ajuntament de Tavernes es va reunir amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per a tractar el projecte de centre de dia de Tavernes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, i un tècnic de Serveis Socials es van reunir divendres passat amb Helena Ferrando, secretària autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal.

L’objectiu de la reunió va ser explicar el projecte que té l’Ajuntament de Tavernes per a posar en marxa un centre de dia per a la gent gran, que atendrà 40 persones en horari diürn.

En els pressupostos del 2017 l’Ajuntament destinarà 240.000 euros per a adequar els locals de propietat municipal del carrer del Riu, on estarà ubicat el centre de dia.

L’alcalde, Jordi Juan, ha destacat que “la idea és acabar les obres d’adequació enguany i posar el servei en funcionament al llarg del 2018. Serà un pas molt important per a millorar la qualitat de vida dels nostres majors”.

La gestió serà directa des de l’Ajuntament, amb personal propi.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.