Menu
Publicitat.-

Tavernes condemna l’últim cas de violència masclista amb un minut de silenci

  • Escrit per LVDLV

Foto concentracioSOCIETAT.- L’Ajuntament de Tavernes ha convocat este matí una concentració a la plaça Major per a rebutjar l’acte de violència masclista ocorregut ahir en una residència de majors del Campello.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha sumat al protocol de condemna institucional davant l’assassinat d’una dona de 79 anys en una residència del Campello, suposadament comès pel seu marit de 86 anys.

A les 12 del migdia ha tingut lloc un minut de silenci, en què regidors de la corporació i personal de l’Ajuntament s’han concentrat a les portes de l’Ajuntament. D’esta manera han manifestat la solidaritat amb la família de la víctima i el seu rebuig contra el que seria el primer assassinat de violència masclista de la Comunitat Valenciana enguany.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.