Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament trasllada a Renfe les demandes i millores en l’avantprojecte per a l’estació de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

FotoSOCIETAT.- El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i els arquitectes de l’Ajuntament de Tavernes s’han reunit este matí amb el cap d’Instal·lacions, Carlos López de Ocáriz, i tècnics de Renfe.

L’Ajuntament de Tavernes ha traslladat a Renfe les seues demandes perquè s’incloguen a l’avantprojecte de què disposen per a fer accessible i més segura l’estació, entre altres mesures.

Això ha sigut hui a la reunió que han mantingut el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, acompanyat dels arquitectes municipals, amb el cap d’Instal·lacions, Carlos López de Ocáriz, i tècnics de Renfe.

L’objectiu ha estat presentar a l’Ajuntament l’avantprojecte amb què hi ha previst un pas subterrani per a passatgers per tal de creuar les vies amb seguretat i complint amb la normativa d’accessibilitat. A més, es contempla l’ampliació de les andanes i la construcció d’un nou edifici, entre altres actuacions.

El regidor, Josep Llàcer, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim la voluntat i la predisposició a col·laborar amb Renfe i aportar les idees per a millorar el projecte. Per això, els hem traslladat les demandes dels veïns i dels usuaris de l’estació de Tavernes. Volem una estació més funcional i adaptada a les exigències dels usuaris, i demanem que Renfe projecte esta infraestructura i el servei de rodalies al nucli urbà del poble i de la platja per tal que s’incremente i potencie la mobilitat urbana sostenible i l’ús del transport públic no contaminant”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.