Menu
Publicitat.-

Els membres de Treballant per la Igualtat es reuneixen a Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Foto membres treballant per la igualtatSOCIETAT.- L’objectiu dels 14 pobles del Partit Judicial de Sueca és realitzar accions contra la violència de gènere que es porten avant de forma conjunta, i elaborar un tríptic del protocol a seguir que facilitarà l’atenció i ajuda a les víctimes, que serà igual per a tots els membres del grup.

Les regidories d’igualtat i membres de Treballant per la Igualtat es van reunir ahir amb el magistrat José Luis Mendoza i el responsable de l’oficina d’atenció a la víctima de Sueca, Agustí Sapinya, en l’ajuntament de Tavernes.

Entre les accions que s’han compromés a dur a terme hi ha el reforç de l’acompanyament a les víctimes des de serveis socials, tasca que a Tavernes començarà a funcionar el mes d’abril. Es donarà suport emocional a les víctimes i les ajudaran i acompanyaran, fent un seguiment de la situació de cada una. A més, la idea és engegar tallers de suport entre víctimes i d’ajuda a la posterior reinserció sociolaboral.

Així mateix, s’elaborarà un tríptic del protocol a seguir que facilitarà l’atenció i ajuda a les víctimes, i que serà igual per a tots els membres del grup. Les víctimes de violència de gènere podran saber com actuar en una determinada situació i on acudir. Es tracta d’acostar a la dona els recursos d’atenció a la víctima que existeixen.

A més, duran a terme des de cada municipi una campanya de conscienciació per un llenguatge no sexista durant les falles amb el lema “Vivim les falles amb respecte i emprem un llenguatge inclusiu” i, d’esta manera, implicar-hi tota la ciutadania.

D’esta manera, els 14 pobles del Partit Judicial crearan una xarxa interconnectada que continuarà fent conscienciació i treball durant tot l'any.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.