Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes implanta un nou servei d’acompanyament a les víctimes de violència de gènere

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Un psicòleg i un tècnic en violència de gènere estaran al costat de les víctimes des del primer moment i faran un seguiment de la situació de cada una.

L’Ajuntament de Tavernes ha engegat un nou servei d’acompanyament a les víctimes de violència de gènere, a través del Departament de Serveis Socials, que començarà en el mes d’abril.

D’esta manera, un psicòleg i un tècnic orientaran, donaran suport emocional i acompanyaran les víctimes des del primer moment i faran un seguiment de la seua situació. Es tracta de donar una atenció més personal i prolongada per tal d’ajudar les dones maltractades des del l’inici.

És una mesura que donarà una millor cobertura al servei que es prestava fins ara. A banda, es posarà en marxa un nou taller de suport entre víctimes i d’ajuda a la posterior reinserció sociolaboral.

Tavernes de la Valldigna, en companyia dels 14 pobles que pertanyen al Partit Judicial de Sueca, està activant noves mesures per a combatre la xacra social de la violència de gènere.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.