Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament destina la part de la recaptació dels contenidors de roba usada a l’Associació Animalista de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Foto signaturaSOCIETAT.- L'Ajuntament de Tavernes té un conveni signat amb l’empresa encarregada dels contenidors per a roba usada, Texlimca SA, que cedeix, una part dels recursos econòmics obtinguts, a les associacions o ONG que el Consistori determina. Enguany, estos recursos seran per a l’Associació Animalista de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes va signar dimecres passat un conveni nou amb l’Associació Animalista de Tavernes per valor de 2.164,50 euros, que l’empresa dels contenidors per a roba usada instal·lats a Tavernes ha ingressat enguany a l’Ajuntament.

L’objectiu d’este conveni és el control i l’esterilització de colònies felines de Tavernes. Per altra banda, esta associació ha signat un segon conveni de 1.500 euros per a realitzar campanyes de conscienciació, de respecte als animals, així com campanyes d’acollida. Entre les tasques a realitzar també es troben les campanyes centrades en la recollida d’excrements, així com l’assistència a animals abandonats i ferits.

En total, l’Ajuntament destina, amb la signatura d’estos dos convenis, més de 3.600 euros a l'Associació Animalista de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.