Menu
Publicitat.-

La Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial s’han reunit hui amb alcaldes de la Safor en Tavernes

  • Escrit per LVDLV

La Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial s’han reunit hui amb alcaldes de la Safor en TavernesSOCIETAT.- L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i alcaldes de la comarca han rebut el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, Rafael Climent, i la directora general de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, Júlia Company, en l’Ajuntament de Tavernes.

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través de l’IVACE, ha anunciat als alcaldes de la Safor la convocatòria d’ajudes per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en els polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics en el marc del seu pla de reindustrialització previst per al període 2017-2019.

En total, es destinaran 2.215.000 euros per a la comarca de la Safor, que és una de les afectades per la convocatòria d’enguany.

Aquestes ajudes van dirigides als ajuntaments a millorar la qualitat de les seues Àrees Empresarials, amb la finalitat d'adaptar-les a les necessitats actuals i aconseguir que el teixit productiu guanye en competitivitat i valor afegit.

Per al conseller, “esta era una reivindicació dels propis ajuntaments i dels empresaris i empresàries. Som conscients de la importància de la qualitat del sòl industrial per a l’atracció d’inversions i per a la consolidació i creació d’empreses, i llocs de treball de qualitat, en la comarca”.

La directora general, Júlia Company, ha explicat en què consisteixen les ajudes. A través d’aquesta convocatòria, l’IVACE dóna suport a la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora del transport públic (carril bici, passarel·les vianants etc.), l’ampliació o creació de depuradores, les millores d’enllumenat públic, generació d’energia renovable i zones verdes, la implantació d’ecoparcs, així com la millora de subministraments d’aigua i gas.

Climent ha destacat que “siguen els propis ajuntaments, de connivència amb les associacions empresarials, els que marquen les seues prioritats en aquest aspecte i presenten les seues propostes de millora a l’IVACE, que les estudiarà i valorarà”.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha agraït “la proximitat del conseller per vindre a explicar el decret i l’ordre d’ajudes als polígons industrials a tots els municipis de la comarca, que posa de manifest una nova manera de treballar més pròxima als ajuntaments i als municipis, no com passava abans, quan reunir-te amb els alts càrrecs de la Generalitat era impossible”.

Les sol·licituds d'ajudes es podran presentar de forma telemàtica davant l’IVACE fins al 19 d'abril, i els projectes que es pretenguen subvencionar hauran d'estar finalitzats a 31 de desembre d'enguany.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.