Menu
Publicitat.-

El taller d’ocupació recupera les zones enjardinades de l’avinguda de la Marina, en la platja de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

TREBALLS JARDINERIASOCIETAT.- Els alumnes del taller “Revalorització dels recursos turístics naturals III” estan treballant també en les zones verdes de les places del Bolomor, Massalari i Fahd Ben Abdelaliz en la platja de Tavernes.

El taller d’ocupació de l’Ajuntament de Tavernes ha realitzat les tasques de jardineria en tot el passeig de l’avinguda de la Marina, en la platja de Tavernes.

Els treballs han consistit a instal·lar un sistema de reg gota a gota i col·locar espècies de plantes resistents als vents i a la salinitat, a més de corfa de pi. D’esta manera, els alumnes del taller han recuperat totes les zones enjardinades de l’avinguda.

També es treballa en altres espais verds com la plaça de Bolomor, la plaça del Massalari i la del Fahd Ben Abdelaliz en la platja. A més, estan duent a terme actuacions en les zones verdes de la ciutat de Tavernes, eliminant els pipicans, que s’han degradat amb el pas dels anys i integrant-los en els jardins.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.