Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes dota la Policia Local de dos nous escúters

  • Escrit per LVDLV

Presentacio escuters

SOCIETAT.- L’objectiu de la Regidoria de Seguretat Ciutadana amb estes noves adquisicions és millorar la mobilitat dels agents i fer més efectiva la seua faena, tant en la ciutat com en la platja.

L’Ajuntament de Tavernes ha dotat el servei de la Policia Local de dos motos de tipus escúter que facilitaran el patrullatge dels agents. Estes motos milloraran la mobilitat dels agents tant en la ciutat com en la platja.

Estos vehicles permeten arribar molt ràpidament a qualsevol punt i fan més àgils les funcions de la policia. Per tant, es pretén optimitzar la faena del cos de policia i fer-la més eficient.

La compra de los dos motos ha ascendit a 10.000 euros. Estos vehicles nous estan retolats segons la normativa i disposen de sistema acústic i lluminós. A més, tenen sistema de frenada ABS i en substituiran altres dos de menys cilindrada de què disposava abans la Policia Local i que estaven deteriorats.

A més, la Policia Local de Tavernes estrena nova senyalització de controls mòbils, més actuals, amb element antifuga, així com llanternes recarregables amb tecnologia LED.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.