Menu
Publicitat.-

Les ofertes per al baret del Parc del Nord es poden presentar fins al 25 d’abril

  • Escrit per LVDLV

Foto Parc del NordSOCIETAT.- L’Ajuntament de Tavernes informa que el baret de platja situat en la zona del Parc del Nord, en la platja de la Goleta, està disponible per a tots els que estiguen interessats en l’adjudicació.

La Regidoria d’Urbanisme ha tret a subhasta la instal·lació composta per un baret amb begudes destinat a la prestació dels serveis de temporada de platja durant la pròxima temporada estival. El baret podrà estar muntat des de l’1 de juny fins al 30 de setembre i l’import mínim de la licitació és de 4.680 euros.

La data límit de presentació de les ofertes serà fins al 25 d’abril i s’hauran d’entregar en el registre general de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Per a més informació podeu acudir al Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.