Menu
Publicitat.-

La platja de Tavernes acollirà un mercat medieval en l’avinguda de la Marina

  • Escrit per LVDLV

Cartell Tavernes Medieval 2017

SOCIETAT.- El dijous 13 d’abril s’inaugura en la platja de Tavernes de la Valldigna un mercat medieval, que estarà ubicat en l’avinguda de la Marina i que oferirà diverses activitats i espectacles.

La platja de Tavernes de la Valldigna acull un mercat medieval, que estarà situat en el segon tram de l’avinguda de la Marina, fins al dia 17 d’abril.

Les activitats oferides preveuen un racó infantil, jocs d’enginy i animació d’època, de manera que els més menuts podran passar-s’ho molt bé en la visita. A més, hi haurà espectacles itinerants, artesans i mercaders, i exposicions de l’època.

El regidor de Turisme, Josep Llàcer, ha convidat a participar “en les activitats i espectacles que ens oferirà el mercat medieval, tant per als xiquets com per als adults. Estes activitats pretenen complementar la nostra oferta turística estos dies de festa, quan moltes famílies de Tavernes i turistes es traslladen a la nostra platja”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.