Menu
Publicitat.-

Els col·legis públics de Tavernes trien la jornada contínua

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESEDUCACIÓ.- El pròxim mes d’octubre els xiquets d’Infantil i Primària dels col·legis Alfàndec, Divina Aurora, Magraner i Sant Miquel acabaran les classes a les 14 hores i podran fer activitats extraescolars gratuïtes fins les 17 hores dins dels centres.

Els pares dels centres escolars públics de Tavernes que participaven en la votació per a decidir si aplicaven la jornada contínua o no el pròxim curs escolar es van decantar pel sí.

Això significa que, a partir d’octubre, els xiquets des d’Infantil fins a sisè de Primària acabaran les classes a les 14 hores. A més, hi ha la possibilitat que els xiquets estiguen fins a les 17 hores en els centres, que oferiran activitats extraescolars gratuïtes. També podran eixir a les 14 hores i tornar després a les activitats extraescolars.

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Tavernes, Bea Ferreres, ha destacat el grau elevat de participació dels pares i mares en tots els centres i ha assenyalat que “com tots els canvis, este també tindrà la seua etapa d’adaptació. Una vegada es pose en funcionament la nova jornada escolar contínua podrem conèixer i valorar l’acceptació dels xiquets i el grau de rendiment dels alumnes”.

Estes són les dades en percentatges de participació i de vots afirmatius:

Divina Aurora
Participació: 80,64%
Vots sí: 74,60%

Magraner
Participació: 93,36%
Vots sí: 65,45%

Alfàndec
Participació: 85,12%
Vots sí: 71,69%

Sant Miquel
Participació: 82,41%
Vots sí: 76,38%

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.