Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament aprova el Pla de Normalització Lingüística per a 2017

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Este Pla s’ha elaborat per seccions, amb indicació dels objectius, terminis d’execució, avaluació de resultats i formació, a fi d’impulsar i avaluar l’ús del valencià.

L’Ajuntament de Tavernes ha acordat en el Ple aprovar i ordenar el compliment dels plans de promoció lingüística per seccions, i autoritzar l’Activitat de Promoció Lingüística a posar en marxa les actuacions pertinents per a dur a terme el seguiment i elaboració d’estos plans.

L’objectiu és donar un impuls a l’ús del valencià dins l’Ajuntament de Tavernes. “És un pla per a anar implantant més encara el valencià en tots els procediments i tràmits administratius”, va assenyalar l’alcalde, Jordi Juan, en el Ple de l’Ajuntament de dilluns passat.

Per això, la Regidoria de Promoció Lingüística ha cregut necessari incorporar el valencià, i que eixa incorporació siga progressiva, assimilable pels treballadors i, sobretot, quantificable.

En estos moments, la pràctica totalitat de seccions té fixat el seu pla de normalització lingüística per a 2017.

D’esta manera, es pretén incrementar l’ús del valencià dins l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la seua administració municipal, donar efectivitat a l’ús oficial del valencià i normalitzar la situació del valencià en l’àmbit de l’administració local de Tavernes de la Valldigna.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.