Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes amplia l’adhesió al Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia fins al 2030

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Amb esta adhesió al pacte l’Ajuntament de Tavernes es compromet a actuar per a aconseguir l'objectiu de la Unió Europea de reduir en un 40% els gasos d'efecte hivernacle d'ací a 2030, així com promoure l'adopció de mesures per a l'atenuació del canvi climàtic.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar al ple celebrat dilluns l’adhesió al “Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia” (2030), aprovat per la Comissió Europea el 15 d’octubre de 2015.

D’esta manera, l’Ajuntament, que ja estava adherit al pacte fins al 2020, amplia l’adhesió i es compromet a reduir les emissions de CO2 per mitjà de la millora de l'eficiència energètica i fer més ús de fonts d'energia renovables, entre altres aspectes.

La Diputació Provincial de València, en la qualitat de coordinador del Pacte per a la província de València, ha aprovat les bases del Programa Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia 2017, a través del qual finançaran actuacions encaminades al compliment dels compromisos adquirits pels ajuntaments signants del Pacte.

Amb esta adhesió, l’Ajuntament de Tavernes podrà accedir a les ajudes de la Diputació, on el consistori haurà d’aportar un 25% i l’altre 75% anirà a càrrec de la Diputació.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.