Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes es reuneix amb els empresaris del polígon del Pla

  • Escrit per LVDLV

FotoSOCIETAT.- La reunió s’ha fet per a conèixer les prioritats dels empresaris a l’hora de demanar les ajudes de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE per a millorar la qualitat de l’àrea empresarial.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor d’Urbanisme i Foment Local, Josep Llàcer, i tècnics de l’Ajuntament s’han reunit este matí amb els empresaris del polígon del Pla.

L’objectiu de la reunió ha sigut conèixer les necessitats i arreplegar les propostes dels empresaris per tal de sol·licitar les ajudes per a la modernització de les àrees industrials de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

Este pla d’ajudes va dirigit als ajuntaments per a millorar la qualitat dels polígons, amb la finalitat d'adaptar-los a les necessitats actuals. Per esta raó, l’Ajuntament de Tavernes, de connivència amb els empresaris, marcarà les prioritats i presentarà les seues propostes de millora. Entre estes hi ha la implantació de fibra òptica i altres telecomunicacions, la millora en el sistema de gestió de residus, la millora d’imatge del polígon i de senyalització, o la millora de l’enllumenat públic.

En total, la Conselleria destinarà 2,2 milions d'euros a la comarca de la Safor per a dotar de noves infraestructures i serveis els polígons.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.