Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes continua fent treballs de jardineria en la platja de Tavernes

  • Escrit per LVDLV

Foto treballant parc del NordSOCIETAT.- Estan treballant en el jardí del Parc del Nord i el del Llac de la Goleta, s’han recuperat les zones verdes de l’avinguda de la Marina i està previst remodelar la zona de jocs i el jardí de la plaça Fahd Ben Abdelaliz.

L’Ajuntament de Tavernes continua fent faenes de recuperació i manteniment de les zones verdes de la platja de Tavernes.

Entre la brigada municipal i els alumnes del taller d’ocupació han podat les palmeres tant de l’avinguda de la Marina com de la Goleta de la platja de Tavernes. A més, una altra de les prioritats ha estat les zones verdes de les places del Bolomor, Massalari i Fahd Ben Abdelaliz en la platja, on ja han començat a desmuntar els jocs instal·lats per a remodelar la zona per als xiquets i el jardí del voltant.

L’entorn del llac de la Goleta i el del Parc del Nord són altres dos espais verds on està actuant una empresa externa, adequant tots els jardins.

A més d’estes tasques de jardineria en tota la platja, la brigada municipal i el taller d’ocupació han pintat els edificis municipals i els accessos a la platja, a més d’adequar la zona recreativa de la torre de guaita.

L’objectiu d’estes faenes és recuperar la normalitat en la platja després dels temporals de desembre i gener d’enguany. Tot i els treballs realitzats, encara queda molta tasca per fer i moltes de les instal·lacions no es podran utilitzar en esta Setmana Santa. Però, l’Ajuntament destinarà tots els recursos possibles perquè la platja estiga òptima per als usuaris abans de la temporada estival.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.