Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes informa que està totalment prohibit cremar en terrenys forestals entre el 13 i el 24 d’abril

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- La Regidoria d’Agricultura recomana que durant este període no es creme en cap lloc, una mesura que pretén previndre els incendis forestals.

L’Ajuntament de Tavernes informa que des de demà dijous fins al 24 d’abril estan prohibides la crema de marges de cultius o de restes agrícoles, i la crema de canyars, canyissars o matolls, atenent a la Llei Forestal de la Comunitat Valenciana.

Tot això com a mesura de prevenció d’incendis en els terrenys forestals, en els adjacents o amb una proximitat menor de 500 metres d’estos.

Les infraccions a les normes i prohibicions contingudes en esta ordre es sancionaran d’acord amb la Llei Forestal de la Comunitat Valenciana.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.