Menu
Publicitat.-

Alumnes d’Obres Públiques de la Universitat Politècnica de València prenen com a model Tavernes per a realitzar una auditoria ambiental

  • Escrit per LVDLV

Alumnes d’Obres Públiques de la Universitat Politècnica de València prenen com a model Tavernes per a realitzar una auditoria ambientalSOCIETAT.- El treball ha estat una pràctica acadèmica que ha tractat d’apropar els alumnes a la professió i que es va exposar ahir a l’Ajuntament de Tavernes.

Tavernes de la Valldigna ha estat el laboratori de sis alumnes d’Obres Públiques de la Universitat Politècnica de València que han realitzat una auditoria ambiental del municipi. El treball ha estat una pràctica acadèmica, dins de l’assignatura de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible, que ha apropat els estudiants al món laboral.

El professor de la UPV, Sergio Palencia, va assenyalar en la presentació de l’auditoria que “volem que els alumnes de quart curs facen un treball aplicat al municipi. És una activitat interessant perquè d’ací a poc estaran al mercat laboral i este treball els ajuda a conèixer més la seua professió”.

L’anàlisi realitzat s’ha basat en un sistema d’indicadors que abasten diversos àmbits relacionats amb la sostenibilitat de les ciutats. A través d’este tipus de metodologies els alumnes han aprés a elaborar un diagnòstic municipal sobre aspectes ambientals, socials i econòmics.

El regidor de Medi Ambient, Josep Llàcer, va remarcar el compromís de l’Ajuntament en “treballar conjuntament amb la Universitat Politècnica i donar-vos el suport dels tècnics municipals i de l’equip de govern sempre que necessiteu vindre a fer estudis o plantejar un repte de cara als alumnes”. A més, va afegir que “estem dins del Pacte de les Alcaldies, estem treballant per millorar la gestió de residus, l’eficiència energètica, la mobilitat urbana sostenible i eixa és la línia que pensem que hem de seguir. ”

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.