Menu
Publicitat.-

El restaurant Calipso guanya el II Concurs Professional d’Arròs al Forn

  • Escrit per LVDLV

GuanyadorsSOCIETAT.- El jurat, que ha comptat amb una estrella Michelin, ha donat guanyador del concurs de postres amb taronja al restaurant Casa Macario de Tavernes.

L’Associació de comerciants i empresaris de la platja de Tavernes (ACEPLAT), en col·laboració amb l’Ajuntament de Tavernes, ha organitzat hui el II Concurs Professional d’Arròs de Vigília, que ha inclòs un concurs de postres fetes amb taronja.

A les cuines del restaurant Mediterrani hi ha acudit la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, i el diputat de Les Corts, Juan Ponce, acompanyats de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i diversos regidors.

Amb esta segona edició, ja podem dir que este concurs d’arròs ha vingut per a quedar-se. Com a Ajuntament, en companyia de la Diputació, hem d’apostar per a consolidar-lo i fer que cada any participe més gent, i així continuar oferint els nostres productes”, ha manifestat Jordi Juan.

El concurs ha tingut set participants, que han presentat les seues cassoles d’arròs al forn al jurat, que enguany comptava amb cuiners de la talla de Manuel Alonso, amb una estrella Michelin, Antonio López i Josep Palomares. En total, han repartit 1.450 euros per als millors plats d’arròs i les postres amb taronges.

El primer premi ha sigut per al restaurant Calipso de Tavernes, que ha rebut un trofeu i 800 euros. El restaurant La Mar Salà de Cullera ha guanyat el segon premi, dotat amb 300 euros i un trofeu. I el tercer premi, amb 150 euros, l’ha guanyat el restaurant Casa Macario de Tavernes, que també s’ha endut el premi a les millors postres, dotat amb 200 euros.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assenyalat que “la gastronomia és un pilar bàsic a l’hora de la promoció turística i, per això, sempre estarem donant el suport a estes iniciatives. Creguem que és important que cada poble busque la seua singularitat, com han fet a Tavernes amb este concurs d’arròs de vigília”.

II Concurs popular d’arròs al forn amb cigrons i panses

Ahir diumenge va tindre lloc el II Concurs Popular d’Arròs al Forn amb cigrons i panses, al qual es van presentar set cassoles. El primer premi el va guanyar Maria Ciscar, de la falla Prado, que va ser guardonada amb un diploma, un trofeu, un lot de productes i un sopar per a sis persones en un restaurant col·laborador. El segon va ser per a Raúl Herrero, de la falla La Dula, que va rebre un diploma i lot de productes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.