Menu
Publicitat.-

El corrent "Bloc i País" anima a participar als i les valencianes en la manifestació del 10 de juny

  • Escrit per LVDLV

Banner 10 de junySOCIETAT.- Bloc i País, informa sobre la manifestació convocada per al proper 10 de juny a la ciutat de València, on es reclamarà i es fara una CRIDA PEL FINANÇAMENT VALENCIÀ.

Bloc i País del Bloc Nacionalista Valencià s’adherit a la manifestació després de dur a terme un referèndum intern amb quasi el 100% dels vots favorables.

En declaracions des secretariat :”Tots estem d’acord amb el infrafinançament del País Valencià i la necessitat de reclamar el deute històric acumulat precisament per aquesta discriminació.”

Aquest és un problema que uneix a tots els partits polítics, als tradicionals valencians i a les sucursals valencianes dels partits estatals; doncs, és un problema de tot el País Valencià, de tots els valencians i valencianes, i fins i tot, dels seus descendents.

No reclamar el deute històric i no batallar per eliminar la infrafinançament és una clara traïció al País Valencià i a la nostra gent.

Estem davant d’un estat d’emergència social i de falta de recursos per al nostre país, que ha suposat un retràs evident en el nostre procés de desenvolupament econòmic i social, i ha propiciat també una continuïtat injusta d'importants retallades en els serveis socials bàsics, als quals no estem disposats a renunciar ja més en cap cas.

Per això demà, a les 18:00, tots al parterre de València a defensar els interessos dels i les valencianes, per un tracte just en el finançament valencià!!

Per Bloc i País

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.