Menu
Publicitat.-

La Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes es reuneix amb la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- L’objectiu d’esta primera trobada va ser establir lligams per tal de posar en marxa un protocol de col·laboració entre la futura ràdio autonòmica i les ràdios locals.

El representants de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), de la qual és membre el regidor de Comunicació de l’Ajuntament de Tavernes, Enrique Chofre, es van reunir divendres amb la directora general de la CVMC, Empar Marco.

Este primer contacte va servir per a establir quin pot ser el protocol de col·laboració entre la futura ràdio autonòmica i les ràdios locals.

“Volem cooperar perquè pensem que és molt important, per a la plataforma que vol nàixer en els mitjans públics valencians, la informació de proximitat, que és evident que la fan les ràdios i les televisions locals i comarcals, i tota la gent que esteu treballant en els pobles”, va assenyalar Empar Marco.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.