Menu
Publicitat.-

La platja de Tavernes rep les banderes blaves i la distinció de Sender Blau

  • Escrit per LVDLV

Foto lliurament banderesSOCIETAT.- El regidor de Turisme i Medi Ambient, Josep Llàcer, ha recollit hui els distintius en l’acte de “Lliurament de les Banderes Blaves de la Comunitat Valenciana” al Club Nàutic d’Altea.

L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha concedit la Bandera Blava a la platja de Tavernes i a la platja de la Goleta, que han rebut, un any més, el reconeixement a la qualitat i els serveis que presten als usuaris.

El regidor de Turisme i Medi Ambient, Josep Llàcer, ha recollit les dues distincions, així com el guardó de Sender Blau a la Ruta dels Sentits de Tavernes de la Valldigna, un itinerari paisatgístic que contribueix a l’ús sostenible del nostre litoral.

L’acte de lliurament, al Club Nàutic d’Altea, ha comptat amb la presència de la consellera d’Agricultura i Medi Ambient, Elena Cebrián, el secretari autonòmic de Medi Ambient, Julià Álvaro, i la vicepresidenta de l’ADEAC, Virginia Yuste, que han repartit els guardons als municipis premiats de la Comunitat Valenciana. En total, a la Comunitat Valenciana s’han concedit 144 banderes blaves (15 ports i 129 platges), sent la comunitat autònoma amb més distincions de tot Espanya.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.