Menu
Publicitat.-

La Policia Local de Tavernes imparteix un curs d’educació viària als escolars

  • Escrit per LVDLV

curs educació viàriaEDUCACIÓ.- Més de 150 alumnes de Primària dels col·legis de Tavernes participen en el programa d’Educació Viària.

Agents de la Policia Local de Tavernes imparteixen un curs sobre educació viària als escolars de Tavernes, amb sessions teòriques als centres escolars i també pràctiques.

Més de 150 xiquets passaran, durant esta setmana, per la Central de la Policia Local, on hi ha instal·lat un parc de seguretat viària perquè posen en pràctica els seus coneixements amb un circuit de senyals, semàfors, bicicletes i cotxes.

L’objectiu és sensibilitzar els alumnes en la seguretat dels escolars, tant si són vianants com si són conductors.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha conegut el treball que fan els agents i ha assenyalat que “estos cursos són necessaris per a conscienciar ja de menuts els xiquets i xiquetes en la importància del compliment de les normes de seguretat viària”.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.