Menu
Publicitat.-

Tavernes s’ha afegit al 19J per a reclamar més finançament en la lluita contra la violència de gènere

  • Escrit per LVDLV

Foto concentracióSOCIETAT.- Dilluns de matí, regidors i treballadors de l’Ajuntament de Tavernes i veïns del municipi es van concentrae a les portes de l’ajuntament de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit a la convocatòria estatal i a la petició de l’Associació de Veïns de la Valldigna, vinculada a CAVECOVA, per tal de fer una crida i demanar més finançament a l’Estat per a lluitar contra la violència de gènere i fer visible esta xacra social.

A les 12 de migdia, la regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha llegit, en nom de l’Associació de Veïns, el manifest de la Coordinadora Feminista de València, que condemna els assassinats masclistes, que arriben a la xifra de 972 entre l’any 2004 i 2017.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.