Menu
Publicitat.-

Tavernes rep dos banderes Qualitur que reconeixen la qualitat de les platges

  • Escrit per LVDLV

Foto Q qualiturSOCIETAT.- El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer, ha assistit a l’acte de lliurament de banderes Qualitur en l’Hotel Sicània de Cullera.

Les dues platges de Tavernes han rebut, este matí, el distintiu Qualitur que atorga l’Agència Valenciana del Turisme als ajuntaments i entitats que aposten per l’excel·lència, en matèria de qualitat, medi ambient i accessibilitat.

L’acte de lliurament de banderes, a Cullera, ha comptat amb la presència de la directora general de Turisme, Raquel Huete, qui ha repartit els guardons als municipis premiats de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tavernes ha rebut els dos distintius que se sumen a les dos banderes blaves i la distinció de Sender Blau concedits a les platges de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.