Menu
Publicitat.-

Tavernes estarà present en la Fira de les Comarques Valencianes del 23 al 25 de juny

  • Escrit per LVDLV

CARTELL FIRA COMARQUES 2017SOCIETAT.- La plaça de bous de València serà l’escenari on es podran visitar els estands de la Valldigna, la cova del Bolomor i l’Iboga Summer Festival.

La Fira de les Comarques Valencianes, del Patronat de Turisme de València, tindrà lloc este cap de setmana a València. Es tracta d’una gran festa del turisme on es podrà descobrir tota l’oferta turística de la Valldigna, i estaran representats els quatre municipis que la formen.

La plaça de bous es convertirà en l’aparador dels productes turístics de Tavernes com la cova del Bolomor, el festival Iboga, les platges, les rutes senderistes, entre altres paratges.

L’accés a la fira serà debades i el visitant podrà recórrer les casetes i veure les propostes turístiques de la comunitat. La inauguració serà el dia 23 a les 19 hores.
Hi haurà actuacions de música en directe, cuina en directe i ludoteca infantil.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.