Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes organitza activitats en la platja per a la gent gran

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESSOCIETAT.- Este estiu tornen les activitats gratuïtes adreçades a la gent gran de Tavernes durant els mesos de juliol i agost perquè gaudisquen d’un envelliment actiu i saludable.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat activitats debades per a la gent gran de Tavernes per a ajudar-los a mantenir i restablir, en part, la força, l'equilibri i la flexibilitat.

Per això, s’ha preparat un curs de zumba adaptat als majors de 60 anys, en què podran activar el cos. Tindrà lloc els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 10 hores en la placeta de Santa Maria de la Valldigna, vora l’església de la platja.

A més, es faran classes de pilates els dimarts i dijous de 9:30 a 10:30 hores en la zona del llac de la Goleta, així com creixement personal els dimarts de 18:30 a 21 hores i reiki els dijous de 18:30 a 21 hores, en l’escoleta de la platja.

Per a tots els interessats, sense distinció d’edat, hi haurà Qi Gong: font de joventut, una activitat integradora adreçada a persones amb diversitat funcional. Serà els dimarts i dissabtes de 8:30 a 10:00 hores en la plaça de Santa Maria de la Valldigna.

D’esta manera, l’Ajuntament aposta per millorar la qualitat de vida dels veïns de Tavernes.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.