Menu
Publicitat.-

L'Ajuntament habilita i cedeix un espai a l’Associació Animalista de Tavernes per a acollir animals abandonats

  • Escrit per LVDLV

foto canera

SOCIETAT.- La brigada municipal ha canviat les tanques metàl·liques de la instal·lació i ha condicionat tot l’espai amb l’objectiu que disposen d’un lloc on mantenir els animals abandonats en condicions mentre es busca família d’acollida o es tramita una adopció.

L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat l’espai on es trobava l’antiga canera en la depuradora i l’ha cedit a l’Associació Animalista de Tavernes, una entitat que s’encarrega d’arreplegar els gossos que hi ha abandonats en el municipi.

Entre els treballs que s’han realitzat per a condicionar l’espai, s’han canviat les tanques metàl·liques de la instal·lació i s’hi ha habilitat un accés nou perquè les voluntàries de l’associació puguen entrar i eixir quan vullguen.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha explicat que “el que volem és cedir este espai a l'Associació per a facilitar-los la tasca d'acollida i posterior gestió de l'adopció d'animals abandonats”. A més, ha afegit que “el que realment ens agradaria és que tingueren menys faena de la que tenen”, ja que això significaria que no es produeixen abandonaments.

L’Ajuntament demana a la ciutadania conscienciació i sensibilització contra esta xacra social que deixa al carrer els animals de companyia.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.