Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes informarà del funcionament de l’Escola d’Estiu el dia 29 de juny

  • Escrit per LVDLV

AJUNTAMENT DE TAVERNESEDUCACIÓ.- La reunió amb els pares dels xiquets matriculats serà a les 20 hores en la Casa de la Cultura, on coneixeran els objectius, el calendari d’activitats, les excursions, etc., a càrrec dels monitors titulats que estaran amb els menuts.

L’Ajuntament de Tavernes convoca els pares que han matriculat els fills en l’Escola d’Estiu, tant del poble com de la platja, a una reunió el dijous dia 29 de juny per a informar-los del funcionament.

L’empresa encarregada de donar este servei, que enguany s’ha adjudicat a Juanjo Sala Escrihuela, explicarà els objectius, el calendari d’activitats, les excursions i les eixides ja siga a la mar o la piscina, així com el servei de menjador.
Vora 180 xiquets de 3 a 12 anys gaudiran de les activitats lúdiques i educatives que s’han preparat per al mes de juliol amb monitors titulats.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.