Menu
Publicitat.-

Les platges accessibles de Tavernes disposen d’una nova cadira amfíbia per a les persones amb mobilitat reduïda

  • Escrit per LVDLV

Cadira amfíbiaSOCIETAT.- L’Ajuntament de Tavernes ha invertit, enguany, vora 2.000 euros per a la compra d’una cadira amfíbia per a persones amb dificultat per a accedir al bany.

L’Ajuntament de Tavernes disposa d’una cadira amfíbia més, que es suma a les dos noves que es van obtenir l’any passat, una a través d’una subvenció d’accessibilitat de la Conselleria de Benestar, on l’Ajuntament va aportar 1.100 euros, i l’altra a través d’una donació de l’Obra Social La Caixa.

L’objectiu és dotar els dos punts de platja accessible, tant el de la platja de la Goleta com el de la platja de Tavernes, amb els equipaments necessaris per al trasllat de les persones amb mobilitat reduïda.

D’esta manera, la Regidoria de Serveis Socials i la Regidoria de Turisme volen garantir als usuaris, tant la gent que resideix a Tavernes com els que ens visiten, una seguretat a l’hora d’accedir a les platges i que puguen prendre el bany amb les millors condicions, sempre amb un equip humà professional que facilita les tasques.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.