Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament de Tavernes dóna la benvinguda als 14 estudiants que faran les pràctiques remunerades amb el programa de La Dipu et Beca

  • Escrit per LVDLV

Foto grupSOCIETAT.- L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i regidors del govern municipal han rebut este matí en el saló de plens de l’ajuntament els 14 jóvens que viuran l’experiència d'acostar-se al món laboral durant els mesos de juliol i agost.

L’Ajuntament de Tavernes s’ha adherit al programa de la Diputació de València, La Dipu et Beca, per a donar la possibilitat de fer pràctiques remunerades a 14 jóvens.
Les 14 places s’han repartit en les àrees d’animació ambiental, assessoria jurídica, biblioteca i documentació, turisme, sanitat i platja accessible, educació primària i educació especial.

L'Ajuntament de Tavernes i la Diputació destinaran els fons necessaris per a les cobertures d'assegurances i la borsa de beca que cada alumne rebrà durant les pràctiques: 500 € al mes, és a dir, 1.000 € per la totalitat de les pràctiques durant els mesos de juliol i agost.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.