Menu
Publicitat.-

L’Ajuntament repobla la muntanya de la zona del Cantalot

  • Escrit per LVDLV

L’Ajuntament repobla la muntanya de la zona del CantalotSOCIETAT.- Dijous de matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, el regidor de Foment, Josep Llàcer, i l’arquitecte municipal, van comprovar els treballs que estan realitzant els alumnes del taller d’ocupació de Revalorització dels Recursos Turístics Naturals III.

L’Ajuntament de Tavernes continua fent treballs de jardineria, ara en la zona del Parc de Cantalot.

Els alumnes del taller d’ocupació han repoblat part de la muntanya amb plantes trepadores i arbres, amb espècies com heura, lligabosc, carrasques, pins, arboç, sàlvia i espígol, entre altres. A més, s’ha instal·lat el reg per degoteig.

L’objectiu d’estos treballs ha estat donar-li una estabilitat al talús, després de les obres de demolició de la roca que es van fer per tal de garantir la seguretat i evitar el risc de solsida, així com aconseguir que la part de la muntanya quede integrada amb la resta del medi natural.

Deixa'ns el teu comentari!!

Atenció, comentaris Facebook!!!

Per a fer comentaris en LVDLV, és necessari que tingues activat el teu compte de Facebook en el mateix navegador en què estàs veient el nostre web ara mateix (no app). Si després de registrar-te en Facebook des dels comentaris de la nostra pàgina, veus que no s'ha activat l'opció de comentar, recarrega aquesta mateixa pàgina i et funcionarà.